top of page
IMG_2212.JPG

De 10 meest recente portretfotografie klussen van SmitsVisuals

Portretfotografie is één van de specialiteiten van SmitsVisuals. Bij portretfotografie draait alles om de mens. Het gezicht wordt gefotografeerd, maar niet zomaar... Het karakter van mens wordt in beeld gebracht en dat kan spannend zijn voor het model. SmitsVisuals zorgt voor het balans tussen de persoonlijke connectie en het zakelijke uiterlijk. Zo behouden we de professionaliteit en kan het karakter van deze persoon worden vastgelegd.

Er zijn veel soorten fotografie, waaronder portretfotografie en hieronder vallen ook een aantal subcategorieën. Dit merk je vooral in de praktijk. Wanneer iemand vraagt naar portretfotografie, dan stelt SmitsVisuals de vraag 'wat is het doel met het portret?'. Want zomaar een portretfoto maken van iemand zijn of haar gezicht is te plat. Je kunt op heel veel verschillende manieren 'de mens' vastleggen, dus wat is het doel?

In de praktijk onderscheiden wij als SmitsVisuals portretfotografie in drie verschillende categorieën, waaronder ook weer twee soorten portretfotografie soorten vallen. Deze kun je lezen onder deze drie categorieën:

In de tekst hierboven wordt er in 200 woorden verteld hoe SmitsVisuals portretfotografie ziet en aanpakt. Maar eerlijk is eerlijk, beelden zeggen toch veel meer dan 1000 woorden!

Zakelijke portretfotografie

De ouderwetse manier van zakelijke portretfotografie is statisch, gesloten en onpersoonlijk. SmitsVisuals zorgt voor het balans tussen de persoonlijke connectie en het zakelijke uiterlijk. Zo behouden we de professionaliteit en kan het karakter van deze persoon worden vastgelegd. Bedrijven laten voornamelijk portretten maken van het team om deze vervolgens te gebruiken voor de 'over ons' of 'werken bij' pagina. Bezoekers bekijken deze pagina's om hoogte te krijgen de interne sfeer van het bedrijf. Daarom is het belangrijk dat er geen foto's worden gebruikt waarbij de medewerkers statisch en gesloten op beeld staan.

Fotograaf Lars Smits doet research naar de identiteit van het bedrijf of persoon, zodat de fotoshoot sneller op gang kan komen en zal resulteren tot een foto serie met kenmerkende beelden die een open en warme uitstraling hebben.En wees gerust. SmitsVisuals zal geen langdradige kennismaking gesprekken voeren vooraf de fotoshoot. Bij portretfotografie vind SmitsVisuals het gewoon heel belangrijk dat de portretfoto's 'echt en oprecht' zijn. Dan komt portretfotografie echt tot z'n recht en zal de website bezoeker ongetwijfeld een warme impressie krijgen van de interne sfeer en de medewerkers.

Zakelijk portret

Mode portretfotografie

Mode portretfotografie is onmisbaar voor jouw merk. Denk aan professionele foto’s van kleding, accessoires of schoenen. Alles wat je nodig hebt van campagne, lookbook of webshopfotografie. Mode portretfotografie is onmisbaar om jouw merk goed in beeld te brengen. Zowel nationale als internationale klanten gingen je al voor. Van Amsterdam tot Dubai niks is fotograaf Lars Smits te gek. 

Mode
Kinder

Kinder portretfotografie

Kinderen fotograferen is altijd een vak apart. SmitsVisuals heeft zich kort geleden verdiept in portretfotografie met kinderen. Zodat SmitsVisuals ook voor kindermode merken aan de slag kan gaan. Afgelopen maanden hebben we kinderen gefotografeerd voor merken zoals Kikibini Swimwear, Barts Amsterdam en BALR. 

Zoals eerder benoemd is de connectie tussen de fotograaf en het model erg belangrijk. Vooral bij portretfotografie met kinderen. De kinderen moeten plezier beleven, anders werkt de portretfotografie sessie niet. Forceren heeft geen zin en op spelenderwijs kinderen benaderen kan goed helpen. SmitsVisuals werkt graag met een team bij een portretfotografie shoot met kinderen. Zo kan iemand van het team zich volledig richten op het kind en kan de fotograaf zich focussen op het beeld.

Het is begrijpelijk als erg nog veel vragen zijn over de gang van zaken bij een portretfotografie shoot met kinderen. Wanneer er vragen zijn die je snel beantwoord wil hebben, dan kun je in onderstaand formulier contact met ons opnemen over de portretfotografie sessies met kinderen.

Heb je interesse in portretfotografie shoot?

Voor een portretfotografie shoot kun je contact met ons opnemen via dit formulier. Als je vragen hebt over onze werkwijze met portretfotografie of een offerte op maat wilt, laat het ons dan weten. Wij proberen binnen één dag te reageren.

Bedankt voor het versturen!

bottom of page